Skip to Main Content

Profil natjecatelja

Duo B-ES Dim

Komorni sastav 1. (rođeni 2005. i mlađi)

Samostalna prijava, Nedešćina, Hrvatska

Mentor: Jadranka Celić Bernaz, mag.mus.


Program

1. krug

Wolfgang Amadeus Mozart: Andante u G-duru (0,50 min)

Paul Harris: Clowns, Seven pieces for flute and piano (5,55 min)
- Scapino
- Pierrot
- Pulcinella
- Columbine
- Harlequin
- Pantalon
- Scaramouche

Životopis natjecatelja

Duo B-ES Dim nastao ove školske godine u Umjetničkoj školi Matka Brajše Rašana u Labinu, krasi spoj dvije vesele i razigrane učenice, koje po završetku flautističko-klavirističkog sata obavezno prate svoj napredak u izvođenju gimnastičkih disciplina.

Sara Bernaz (2010.) svoju kreativnost kroz djetinjstvo okrunila je sportskim uspjesima. Državna prvakinja u umjetničkom koturaljkanju, te dobitnica medalja u nizu drugih sportova, prošle je godine otkrila novu ljubav i prepustila se čarima glazbe, svakodnevno otkrivajući nove flautističke visine.

Eva Diminić (2008.) svoju je ljubav znala odavno. Kreativni put izrade i bojanja predmeta od plastike, papira i kartona, uz glazbu i ples doveo ju je do instrumenta kojem se već četiri godine prepušta solistički, ali i u raznim komornim sastavima. Odnedavno je otkrila i školski orkestar u kojem je klavir čekao upravo nju.

Životopis mentora

Jadranka Celić Bernaz učiteljica je klavira i korepetitor u Umjetničkoj školi Matka Brajše Rašana u Labinu. Kako se osim instrumentalnim muziciranjem bavi i vokalnim izražavanjem, blizak joj je rad u ansamblima, pa ljubav prema komornoj glazbi nastoji prenijeti i svojim učenicima, obrađujući na nastavi klavira, uz obaveznu literaturu i djela za klavir četveroručno i šesteroručno, što oni s veseljem prihvaćaju

Ocjene

KrugSudacOcjenaNapomena
1Krešimir Seletković97Lijepo i uigrano. Samo nastavite tako!
1Ljubiša Jovanović85Klaunići se moraju menjati više! Različiti karakteri, odeća! Različita veselost! Neki su muški neki ženski!
1Branko Mihanović90
1Mladen Đorđević86
1Mario Šincek97
1Diana Grubišić Ćiković95
1Tomislav Vukšić92
1Ida Gamulin97
1Miljenka Grđan92Bravo!
1Orest Shourgot100Jako dobro.
1Krešimir Lazar94