Skip to Main Content

Profil natjecatelja

Duo Kanižaj - Bracović

Komorni sastav 1. (rođeni 2005. i mlađi)

Samostalna prijava, Pula, Hrvatska

Mentor: Aleksandra Santin Golojka, prof.

Ime i prezime korepetitora: Erin Bracović

Program

1. krug

1. Lili Boulanger:Nocturne (3,50min)
2. Antonin Dvorak: Scherzo (3,20min)

Životopis natjecatelja

Duo je osnovan u školskoj godini 2018/19 kako bi se talentiranim učenicama violinistici Ani Kanižaj (2008.god.) i klaviristici Erin Bracović(2008.god.) koje postižu individualne odlične rezultate iz instrumenta, a koje su se sprijateljile i željele zajedno svirati, dala prilika da se bolje upoznaju i izraze kroz komornu glazbu. Za njih je skladateljica iz Pule, Laura Mjeda Čuperjani napisala skladbu koju je Duo praizveo na natjecanju u Mariji Bistrici početkom svibnja i osvojio prvu nagradu plus posebnu nagradu Hrvatskog društva skladatelja za najbolju izvedbu hrvatskog autora.
Duo je osvojio također prvu nagradu na Regionalnom natjecanju u Opatiji i drugu nagraduna Državnom natjecanju za komorne sastave u Zagrebu. Vrlo uspješne su bile na online natjecanju e-Contest (Hong Kong 2020) gdje su osvojile Zlatnu plaketu.
2020. u studenom kada se pod epidemiološkim mjerama održalo 58. Regionalno natjecanje komornih sastava u Rijeci duo je osvojio prvu nagradu. Državno se nažalost nije održalo.
Duo je nastupao na svim važnim javnim nastupima škole, i s radošću sudjeluje na dobrotvornim koncertima te na onim već tradicionalnim Innerwheel-a u Puli Njihova mentorica je prof. Aleksandra Golojka

Ocjene

KrugSudacOcjenaNapomena
1Krešimir Seletković97Lijepo svirate! Samo nastavite
1Ljubiša Jovanović91Malo raznovrsnije muzicirajte! Lepo ste se potrudile, super! Još više mašte!
1Branko Mihanović88
1Mladen Đorđević94
1Mario Šincek98
1Diana Grubišić Ćiković96
1Tomislav Vukšić96
1Ida Gamulin95
1Miljenka Grđan91Čestitam.
1Orest Shourgot99Jako dobro.
1Krešimir Lazar93